Anda: Multumesc cu recunostinta Sfatului Efrem cel Nou pentru grabnicul ajutor primit pentru fiul meu care de ceva vreme cauta cumparator pentru laptop.

Multumesc cu recunostinta Sfatului Efrem cel Nou pentru grabnicul ajutor primit pentru fiul meu care de ceva vreme cauta cumparator pentru laptop. Nu am apucat bine sa ma rog, ca Sfantul Efrem ne-a si oferit ajutorul. Rugati-va cu incredere si cu inima deschisa si veti simti si vedea cat de grabnic ajutator in toate este Sf antul Efrem cel Nou care nu lasa pe nimeni la greu.
Sunt recunoscatoare Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu si Sfantului Efrem cel Nou pentru ca imi asculta neincetat rugaciunile si le duc catre Bunul Dumnezeu. Sunt recunoscatoare ca ma insotesc in fiecare clipa a vietii mele si ca ma ajuta chiar si atunci cand, din diverse motive, nu am puterea necesara sa ma rog. Sunt recunoscatoare pentru tot ajutorul primit, pentru toata ocrotirea Lor neincetata asupra mea si a intregii mele familii si pentru toata rabdarea si indurarea pe care o au cu mine pacatoasa. Doamne ajuta tuturor!