Anda: Multumesc cu recunostinta Sfantului Efrem cel Nou pentru ajutorul primit azi.

Multumesc cu recunostinta Sfantului Efrem cel Nou pentru ajutorul primit azi. Am fost racita si am ramas cu o tuse seaca, inca insistenta, in special seara si dimineata. Azi dimineata am avut doua accese de tuse destul de urate, simteam ca nu mai am aer in timpul acestora astfel ca imi curgeau lacrimile siroaie pe obraji desi nu plangeam. Ingrijorata, imediat cum am avut putin timp liber, am citit acatistul Sfantului asigurandu-l ca voi marturisi ajutorul primit imediat ce ajung acasa si de atunci tusea a slabit considerabil in frecventa si intensitate, am reusit sa imi rezolv toate treburile linistita ca am uitat complet de tuse.
Vreau sa multumesc ocrotitorilor mei Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu si Sfantului Efrem cel Nou pentru tot ajutorul necontenit pe care il primesc eu si familia mea. Redau mai jos doar cateva minuni din cele nenumarate care se intampla in viata noastra de 2 ani de cand m-am reintors la rugaciune:
*ne ocrotesc de toate necazurile cand plecam la drum lung si ne ajuta sa ajungem sanatosi la destinatie ;
*randuiesc toate pentru noi astfel incat sa ajungem intotdeauna in locuri frumoase cu oameni minunati cu suflet bun
*am primit recent grabnic ajutor pentru o durere groaznica de mijloc
*fiindu-mi teama de intuneric de mica, intr-o seara, fiind singura acasa, s-a oprit curentul in cartier; nu am intrat in panica cum as fi facut de obicei ci am simtit o liniste imensa in sufletul meu, stiam ca am in casa lumanari, le-am cautat fara nicio teama si am stat linistita pana s-a rezolvat problema
*mi-am facut la comanda o pereche de pantofi care ma strangeau foarte tare in latime iar Sfantul Efrem care este grabnic ajutator in toate necazurile m-a ajutat sa rezolv aceasta problema;
*acum ceva vreme in urma ma gandeam ca tare mi-as dori sa ajung si eu in Nea Makri la Sfantul Efrem acasa dar nu stiam cand , cum, si cu ce ocazie sa ajung acolo; la putin timp sotul meu ma anunta ca a facut rezervare la un festival de muzica si dans in Grecia, ocazie cu care mergem si la Sfantul Efrem in Nea Makri! Pur si simplu nu mi-a venit sa cred! mi-am dat seama ca ocrotitorii mei dragi au randuit toate asa de bine cum numai ei stiu, incat sa mi se implineasca dorinta.
As putea continua cu multe, multe altele. Sunt lucruri neinsemnate pentru unii, insa importante pentru noi. Slava Tie Doamne pentru Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, pentru Sfantul Efrem cel Nou si pentru toti Sfintii pe care ni i-ai daruit noua pacatosilor sa ne fie grabnic ajutatori in toate!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *