Anda: Multumesc cu recunostinta Sfantului Efrem cel Nou ca ma ajuta grabnic ori de cate ori strig dupa ajutorul sau.

Multumesc cu recunostinta Sfantului Efrem cel Nou ca ma ajuta grabnic ori de cate ori strig dupa ajutorul sau. Duminica am stat in current transpirata si luni dimineata dupa ce m-am trezit am constatat ca nu imi mai puteam misca capul stanga-dreapta sau pe spate decat foarte, foarte putin. Ma durea toata partea stanga cu omoplat, umar si gat pana la ureche si ma intorceam ca lupul cum e vorba pe la noi.
Seara inainte de culcare am citit acatisul Sfantului Efrem cel Nou cerandu-i ajutorul dupa care m-am culcat. Marti dimineata eram mult mai bine, intorceam destul de bine capul in toate directiile, iar durerea se atenuase mult , practice mai simteam pe omoplat un punct dureros la anumite miscari. Pana seara aproape a disparut punctul dureros iar miscarile capului in toate directiile au revenit la normal , fara sa mai fi apucat sa ma dau cu crema antiinflamatoare. Si eu te iubesc, Grabnic Ajutatorule !
Sfantul Efrem cel Nou este ocrotitorul meu si al familiei mele alaturi de Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu si multe sunt minunile pe care le fac cu noi zi de zi.
Tot recent, Sfantul Efrem impreuna cu Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu m-au ajutat pe mine pacatoasa sa imi redescopar o pasiune mai veche din copilarie (desenul) si sa ma ocup in sfarsit de ea cu toata atentia. Cu doi copii, nu am avut niciodata timp sa ma ocup de pasiunea mea asa cum ar fi trebuit. Acum pentru ca s-au facut mari copiii am si eu timp suficient sa ma ocup de pasiunile mele.
I-am rugat sa ma indrume si sa ma invete acolo unde sunt nestiutoare si neputincioasa ca sa ma bucur cu adevarat de pasiunea mea fara sa deznadajduiesc ca nu pot face anumite lucruri si vreau sa va spun ca sunt uimita sa vad cate lucruri stiu si pot sa fac, practice nu mi-am imaginat niciodata ca eu as putea face lucuri care alta data credeam ca sunt complicate sau imposibil de facut si ca din mainile mele vor iesi vreodata lucruri asa minunate. Am o saptamana de cand am inceput sa desenez in fiecare zi in care mintea mea e linistita, iar sufletul meu e fericit.
Slava Tie Doamne pentru Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu si Sfantul Efrem cel Nou pe care ni i-ai daruit noua, pacatosilor!
Sanatate tuturor! Doamne ajuta!