Anda: Multumesc cu recunostinta ocrotitorilor mei dragi, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu si Sfantul Efrem cel Nou

Multumesc cu recunostinta ocrotitorilor mei dragi, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu si Sfantul Efrem cel Nou, pentru vacanta minunata pe care ne-au ajutat sa o avem anul acesta dupa ce fusese amanata anul trecut din cauza pandemiei, zboruri anulate de doua ori fiind nevoiti sa platim de fiecare data diferente de pret. M-am rugat sfintilor mei dragi sa ne ajute sa ne bucuram din plin de vacanta si sa ne intoarcem cu bine acasa si ne-au ajutat. Vacanta a fost un success, in ciuda amanarilor si reprogramarilor, ne-am bucurat din plin de apa, soare, mare, locuri frumoase, oameni minunati si de o cazare pe gustul nostru, parca cineva ne ghicise gandurile.
Cu doua zile inainte de plecare, uitandu-ma cu jind catre oamenii si copiii care se distrau facand sarituri in apa de pe un ponton, l-am rugat pe Sfantul Efrem cel Nou sa ma ajute si pe mine sa sar pentru ca mi-e frica sa ma scufund cu capul in apa. Mi-e frica de apa de cand ma stiu. Cu chiu cu vai am invatat sa inot cand eram copil, insa fara sa bag capul sau fata in apa. Seara m-am culcat si in starea dintre atipire si somn adanc, am visat ca cineva ma scufunda cu blandete cu capul in apa, moment in care respiratia mi s-a accelerat si am spus cuiva ca mi-e frica. Apoi am vazut in vis un mesaj scris cu litere de tipar pe care scria: ‘Nu ai nevoie de nimic, ai tot ce iti trebuie!’. M-am trezit si am realizat ca cel care m-a scufundat in apa si mi-a transmis mesajul nu era nimeni altul dacat Sfantul Efrem cel Nou si am inteles din mesajul transmis ca problema era doar in mintea mea, ca este suficient sa reusesc sa imi depasesc zona de confort si sa am incredere in fortele proprii.
A doua zi l-am rugat pe Sfantul Efrem cel Nou, sa fie alaturi de mine daca poate, sa nu ma lase singura cand sar in apa. Intr-un tarziu mi-am luat inima in dinti si am sarit. In timpul scufundarii, talpa piciorului meu stang s-a oprit in ceva si de acolo am inceput urcarea catre suprafata apei. Totul a fost perfect! Am povestit entuziasmata sotului meu, care astepta nerabdator impresiile, ca am atins cu piciorul stang fundul marii si mi-a spus razand ca e imposibil acest lucru. El care are 1,90 inaltime si 80 kg sarise de mai multe ori in acel loc unde apa avea aprox.3-4 metri si nu a atins niciodata fundul marii, deci eu cu inaltimea mea de 1,60 si 45 kg exclus sa-l fi atins. Am realizat in acel moment ca Sf Efrem cel Nou a fost alaturi de mine asa cum l-am rugat si ca nu m-a lasat sa ma adancesc mai mult decat ar fi trebuit pentru a scurta astfel timpul petrecut cu capul in apa. Te iubesc Sfinte Parinte Eferm cel Nou pentru toata ocrotirea si ajutorul primit!
Tin sa subliniez faptul ca din mai anul acesta de cand Sfantul Efrem cel Nou, mi-a fost scos in cale de catre Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, ma rog zilnic catre amandoi, sunt la a treia marturisire, prima fiind in iunie si sper sa nu ma opresc niciodata din a impartasi cu toata lumea minunile, ajutorul primit si ocrotirea neincetata a Sfintilor dragi mie asupra mea si a intregii familii.
Slaviti sa fiti in veci de toti credinciosii, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu si Sfinte Efrem cel Nou, alaturi de Sfanta Treime si de toti Sfintii!