Anda: Am momente in care, ca o pacatoasa ce sunt, mi se pare ca Sfintii si Ocrotitorii mei dragi:

Am momente in care, ca o pacatoasa ce sunt, mi se pare ca Sfintii si Ocrotitorii mei dragi: Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu si Sfantul Efrem cel Nou nu mai sunt cu mine, sau ca nu ma mai ajuta! Am un an de cand L-am regist pe Bunul Dumnezeu si pe Maicuta Domnului, un an de cand am revenit la rugaciune, un an de cand l-am aflat pe Sfantul Efrem cel Nou. In tot acest an viata mea si a familiei mele s-a schimbat usor, usor de la rau la foarte bine:
*pana acum un an tot timpul eram stresata de diverse probleme: cu copii, ce vor face, cum vor face, cu seviciul, cu treburile casnice, cu banii etc acum sunt linistita, parca cineva a luat toate grijile de pe umerii si din mintea mea, nu mai imi fac griji din orice ca inainte, Sfintii mei m-au invatat sa ma las in grija lor si a Bunului Dumnezeu, sa ma bucur din plin de ziua de azi
*acum un an eram intr-o groaznica depresie si eu si sotul meu, din care ne-a scos bunutul de Sfant Efrem, acum suntem linistiti, gandurile negre, atacurile de panica si teama au disparut si ne vedem fericiti de viata si acivitatile noastre de zi cu zi;
*viata mea sociala si a sotului meu s-a imbunatatit considerabil, am cunoscut oameni noi sau am reintanit oameni mai vechi, avem programate in fiecare saptamana diverse iesiri cu prietenii in diverse locuri
*acum un an tatal meu batran (82 ani) si bolnav de diabet care toata viata lui a fost un om nervos si aprig la manie, care tipa si injura pe oricine si din orice motiv, un om pe care nimeni nu il putea multumi cu nimic si ma gandeam cu groaza la cum va decurge relatia cu el mai ales dupa moartea mamei , acum este un om cu voce linistita, nu mai tipa la nimeni, se duce singurel la piata si isi face cumparaturile, nu se vaita , este pe picioarele lui si isi poarta singur de grija.
*fiul meu cel mic in varsta de 19 ani acum, avea o dermatita atopica inca de la 7 ani, medicii dermatologi ne-au spus ca asa va defila cu ea insa in ultimul an nu i-a mai aparut nimic pe piele.
Acestea sunt cateva aspecte imbunatatite ale vietii mele pe care nu le-am vazut pana acum pentru ca, asa cum am spus, sunt o pacatoasa!
Si inca nu am mentionat nimic de ajutorul punctual primit de la Sfantul Efrem pentru orice problema: durere in gat, durere de cap, infectie urinara sau tuse, stari de deznadejde si multe, multe altele, toate au disparut rapid datorita Sfantului Efrem care este grabnic ajutator si ori de cate ori l-am rugat sa ma ajute, m-a ajutat!
Nenumarate sunt cererile si rugamintile mele catre Sfintii mei dragi, insa multumirile si recunostinta nu vor putea niciodata sa fie pe masura ajutorului primit de la ei.
Nu incetati sa va rugati! Sfintii nostri sunt alaturi de noi si ne ajuta chiar si atunci cand nu le cerem ceva anume. Bunul Dumnezeu este iubire si ne ajuta necontenit prin intermediul Sfintilor pe care ni I-a daruit noua, pacatosilor! Slava Tie Doamne pentru Sfintii pe care ni I-ai daruit!