Anda: Marturisesc cu bucurie ultimul ajutor primit de la ocrotitorul meu cel drag Sfantul Efrem cel Nou.

Marturisesc cu bucurie ultimul ajutor primit de la ocrotitorul meu cel drag Sfantul Efrem cel Nou. Am racit insa spre norocul meu am facut o forma usoara doar cu nas infundat, durere in gat si imi cuge nasul, fara stare de oboseala, fara febra si frisoane sau dureri musculare. In prima zi cand a aparul primul simptom de nas infundat nu reuseam sa ma incalzezc si aveam picioarele reci ca gheata , desi in casa este o suficient de cald.
M-am rugat Sfantului Efrem sa ma ajute sa mi se incalzeasca picioarele si sa ma ajute sa mi se desfunde nasul sa pot dormi peste noapte. Imediat am simtit cum incep sa mi se incalzeasca picioarele si in scurt timp imi era asa de bine si nu mi-a mai fost frig toata seara, iar cand m-am dus la culcare desi pana atunci nasul meu era infundat, dupa ce m-am pus in pat nasul meu s-a desfundat si am putut dormi linistita pana dimineata. Acelasi lucru se intampla de 3 nopti, eu dorm linistita cu respiratie normala pe nas desi in timpul zilei mi se mai infunda si imi curge nasul.
Multumesc, ocrotitorul meu cel drag, ca nu ma lasi niciodata la greu! Sunt recunoscatoare Bunului Dumnezeu ca am o forma usoara, ca prin trecerea prin aceste episoade de gripa/receala se imunizeaza organismul, ca invata sa lupte cu microbi/baterii/virusi si ca pot dormi noaptea in aceasta perioada de boala datorita ajutorului primit de la Sfantul Efrem.
Nu incetati sa va rugati cu credinta si ajutorul nu va intarzia sa apara.
Slava Tie Doamne pentru Sfintii pe care ni i-ai daruit! Slava Tie! Sanatate tuturor!