Anda: Dragii mei ocrotitori Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu si Sfantul Efrem cel Nou nu inceteaza sa ma uimeasca cu minunile

Dragii mei ocrotitori Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu si Sfantul Efrem cel Nou nu inceteaza sa ma uimeasca cu minunile, ajutorul neincetat si grabnic si cu marea lor iubire fata de noi pacatosii. Avand de rezolvat urgent o sarcina importanta de serviciu pe care habar nu aveam de unde sa o apuc si nu stiam cum as putea sa rezolv lucruri pe care nu le intelegeam foarte bine, m-am rugat ocrotitorilor mei sa ma ajute sa imi lumineze mintea si sa imi daruiasca vigilenta, spirit de observatie si analiza si sa fie alaturi de mine pana la rezolvarea problemei.
Ca de fiecare data ajutorul a venit imediat si dupa doua zile de lucru intens, cu ajutorul Sintilor mei dragi am reusit sa rezolv sarcina de serviciu care mi-a fost incredintata. Pe parcursul acestor 2 zile am simtit din plin prezenta bunutului de Sfant Efrem cel Nou care m-a insotit, m-a ghidat, mi-a explicat astfel incat din aproape in aproape am finalizat cu success ce aveam de facut. Punctul culminant al uimirii mele a fost in momentul in care Sfantul Efrem cel Nou m-a ajutat sa identific trei linii care erau in plus in tabelul excel in care lucram (care avea mai mult de 20 coloane si 600 linii pline de informatii) fara sa pun vreun filtru pentru identificarea lor. Pur si simplu privirea mi s-a indreptat catre acele linii si pe valorile de pe aceste linii care insumate dadeau exact diferenta pe care eu o cautam.
Sunt absolut incantata si uimita de felul minunat in care lucreaza Sfantul Efrem cel Nou pentru implinirea rugaciunilor noaste si sunt fericita si vesnic recunoascatoare ca eu, o pacatoasa, am parte de asa ceva in viata mea. Rugati-va in fiecare zi cu credita si veti fi partasii unor lucruri absolute minunate din partea Bunului Dumnezeu si al Sfintilor sai!
Doamne ajuta tuturor!