Anda: Am citit multe marturii pe acest site in care oamenii vorbesc despre mirosul de mir pe care il simt

Am citit multe marturii pe acest site in care oamenii vorbesc despre mirosul de mir pe care il simt atunci cand se roaga Sfantului Efrem cel Nou si ma gandeam ca de aproape doi ani de cand ma rog bunului Sfant Efrem eu nu am simtit inca binecuvantatul miros, desi ajutorul si minunile facute de Sfantul Efrem si Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu cu mine si cu familia mea sunt nenumarate.
De curand am cumparat o iconita cu Sfantul Efrem cel Nou pe care mi-o doream de mult si de atunci, in momentele mele de deznadezje, cand imi indrept gandul si rugaciunea catre ocrotitorul meu drag, isi face simtita prezenta invaluindu-ma in miros biecuvantat de mir. Este o mireasma divina absolut minunata care nu seamana cu niciun miros de pe aceasta lume si de care am parte eu pacatoasa!
Este felul in care ocrotitorul si prietenul meu drag ma asigura ca pot plange pe umarul sau, ca este acolo pentru mine si ca imi asculta necazurile, imi descreteste fruntea, ma linisteste si ma intareste de fiecare data sa pot merge mai departe.
Sfantul Efrem cel Nou este o minune in viata mea de cand ocrotitoarea mea cea draga Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu mi l-a scos in cale acum doi ani exact in ziua de 5 mai cand se sarbatoreste moartea muceniceasca a Sfantului, zi in care am citit pentru prima data acatistul. Preabuna Maicuta a stiut exact care este Sfantul de care am nevoie si cu care sufletul mei vibreaza cel mai bine si pentru asta ii multumesc cu recunostinta in fiecare zi a vietii mele.
Sfantul Efrem cel Nou ma ajuta grabnic ori de cate ori imi indrept rugaciunea si gandul catre El si nu inceteaza sa ma uimeasca cu minunile si felul in care le savarseste si pe care le traiesc si le simt. Sunt vesnic recunoscatoare pentru tot ajutorul si pentru aceste minuni minunate si absolut sezationale la care sunt partasa pe aceasta lume.
‘Minuni minunate’ si ‘minuni senzationale’ sunt exprimari gresite din punct de vedere gramatical ar spune carcotasii. Minunile sunt ele insele cava maret si nu este nevoie de adaugarea altor adjective. Da, dar cand traiesti din plin asa ceva iti dai seama cat de mici, dar mici de tot, sunt cuvintele cu care le poti descrie pentru a fi cat de cat pe intelesul tuturor.
Slava Tie Doamne pentru Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, pentru Sfantul Efrem cel Nou si pentru toti Sfintii pe care ni i-ai daruit noua pacatosilor sa ne fie grabnic ajutatori! Doamne ajuta tuturor!