Anda: Citesc frecvent minunile Sfantului Efrem cel Nou marturisite pe aceasta pagina de credinciosi si de fiecare data mi se umplu ochii de lacrimi de emotiile care ma cuprind.

Citesc frecvent minunile Sfantului Efrem cel Nou marturisite pe aceasta pagina de credinciosi si de fiecare data mi se umplu ochii de lacrimi de emotiile care ma cuprind. Chiar eu am impartasit cu dumneavoastra toate minunile si ajutorul primit de mine si familia mea de la bunul nostru Sfantul Efrem. In continuare marturisesc cel mai recent ajutor primit chiar ieri.
Acum un an si ceva am varsat cafea pe tastatura laptopului de serviciu. Tasta pentru spatiu a fost afectata cel mai tare astfel ca am hotarat sa o scot, sa curat sub ea si apoi sa o pun la loc. Totusi, inainte sa scot tasta, ca sa fiu sigura ca nu fac o prostie, am cautat pe net sa vad daca se mai poate pune la loc si am gasit si raspunsuri favorabile, dar mai ales nefavorabile precizandu-se ca varianta de rezolvare in astfel de cazuri este schimbarea intregii tastaturi. Intr-un final, mi-am luat inima in dinti, am scos tasta cu grija fara sa o stric si dupa ce am curatat locul, nu am reusit in ruptul capului sa mai pun tasta la loc, desi ma consider o persoana foarte indemanatica!
Gandul ca trebuie sa schimb toata tastatura laptopului m-a facut sa aman mereu momentul ducerii lui la reparat.
Azi am apelat la un coleg de serviciu informatician care a spus ca incearca sa o puna la loc, dar ca nu a mai reparat niciodata asa ceva, astfel de lucruri nefacand parte din atributiile jobului sau, iar in cazul in care nu reuseste, singura solutie ramasa fiind trimiterea laptopul in service pentru a i se schimba toata tastatura. Am lasat laptopul colegului, dupa care m-am indreptat catre biroul meu rugandu-ma in gand Sfantului Efrem cel Nou sa ii daruiasca colegului meu indemanarea necesara sa repare tasata fara de care ma chinuisem timp de 8 ore in fiecare zi timp de mai bine de un an (toata lumea stie cat de des este folosita tasata pentru spatiu!). Nu apuc bine sa termin rugaciunea ca ajung la birou si inainte de a ma aseza pe scaun, suna telefonul. Era colegul meu care, entuziasmat, imi explica ca a reusit sa puna tasta la loc. Totul a durat cateva minute!
Nu, nu este prima data cand mi se intampla sa nu apuc bine sa termin rugaciunea catre bunul si dragul meu ocrotitor, iar Sfantul Efrem cel Nou sa fi infaptuit déjà minunea! Este absolute uimitor bunul nostru Sfantului Efrem si grabnic ajutator in orice probleme sau necazuri. Minuni mai mari sau mai mici toate sunt absolute fabuloase! Sunt o fericita pentru ca am trait si simtit intens fiecare minune facuta cu mine de bunul meu ocrotitor. Atunci cand crezi ca Sfantul Efrem nu iti aude rugaciunile sau ca nu iti este alaturi, uita-te atent la ce se intampla in viata ta si vei observa lucruri marunte sau dimpotriva lucruri importante care se schimba si se aseaza pe fagasul lor normal si iti vei da seama ca nu esti singur, ca cineva este cu tine si te ajuta!
Am visat urat intr-o noapte si m-am trezit speriata, gandul meu a zburat catre Sfantul Efrem, iar in secunda urmatoare am simtit o prezenta blanda langa mine care m-a linistit si m-a adormit la loc. Nu incetati sa va rugati cu credinta si ajutorul nu va intarzia sa apara! Bunii nostri Sfinti nu lasa pe nimeni la greu!
Slava Tie Doamne pentru Sfintii pe care ni i-ai daruit! Slava Tie! Doamne ajuta tuturor.