Anda: Acum un an si jumatate am aflat prima data de Sfantul Efrem cel Nou cand sufeream de o depresie crunta.

Acum un an si jumatate am aflat prima data de Sfantul Efrem cel Nou cand sufeream de o depresie crunta. Disperata, i-am cerut ajutorul. Vreau sa va spun ca dupa prima citire a acatistului, in aceeasi zi seara, Sfantul Efrem mi s-a aratat in vis si m-a incredintat ca ma va ajuta in necazul meu. Si asa s-a intamplat, precum a spus! Datorita acestui Sfant minunat si grabnic ajutator eu m-am vindecat fara sa urmez vreun tratament, nu am luat nici macar o pastila pentru depresie, mi-am anulat chiar programarea pe care o aveam la medic.
De atunci ma rog zilnic Bunului de Dumnezeu, Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu si Sfantului Efrem cel Nou. As putea umple pagini bune povestind despre ajutorul primit zilnic si minunile pe care le-au facut cu mine si cu toata familia mea.
Doresc sa povestesc pe scurt despre ajutorul primit azi 27.11.2022 de la ocrotitorul meu drag Sfantului Efrem cel Nou grabnic ajutator. M-am procopsit cu o durere ingrozitoare de spate dupa ce am stat in frig intr-una din zilele trecute.
Dupa 2-3 zile de antiinflamatoare care nu au dat niciun rezultat, durerea era din ce in ce mai sacaitoare. Asa am hotarat sa citesc acatistul. L-am citit cam pe fuga pentru ca nu eram acasa, eram intr-un loc galagios cu lume in jurul meu si desi nu am apucat sa citesc finalul acatistului pentru ca am fost intrerupta de cineva, dupa nici 5-10 min am simtit ca se misca ceva pe spatele meu. Dupa nici o ora durerea acuta de spate pe care o aveam a disparut complet ca si cand nu a fost! Asa lucreaza Sf Efrem: nici nu apuci bine sa strigi dupa ajutor, ca el este déjà langa tine si te ajuta. Ce m-as face fara tine Sfinte Efrem cel Nou? Multumesc cu recunostinta si din tot sufletul pentru tot ceea ce faci pentru mine si familia mea.
Bunutule de Dumnezeu, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu si Sfinte Efrem cel Nou, va preamaresc si va multumesc pentru tot ajutorul primit de la voi in fiecare zi a vietii mele!
Nu incetati sa va rugati cu credinta si ajutorul nu va intarzia sa apara. Bunii nostri Sfinti nu lasa pe nimeni la greu. Slava Tie Doamne pentru Sfintii pe care ni i-ai daruit! Slava Tie! Doamne ajuta tuturor!