Ana Maria: Va scriu din nou o minune pe care mi-a făcut-o scumpul meu Sfânt!

Va scriu din nou o minune pe care mi-a făcut-o scumpul meu Sfânt! L-am visat atat de frumos, eu imi doresc sa fac o troita cu Sfântul Efrem si parca in vis era o troita pe fundal galben si cu Sfântul Efrem!

Eu si cu băiețelul meu am pupat troita de vreo 2-3 ori si dupa Sfântul parca a râs cu ochiul drept (fix ca un zambet) si dupa i-a curs o lacrimă, între timp am strigat in șoaptă (ca sa nu ma auda sfantul) la soțul meu sa vina sa vada si el, dar pana venit Sfântul.

Nu mai avea nici zâmbet nici lacrima ca pur si simplu m-am trezit! Acest vis a fost acum in postul Adormirii Maici Domnului spre vineri dimineață! Nu stiu daca are vreo însemnătate dar eu am fost emoționată toata ziua de acest vis! Va spun din inima ca fix asa am visat si ma simt binecuvântată ca Sfântul mi-a aparut in vis. De cand ma rog la el simt ca e prietenul meu cel mai bun si orice problema am doar la El si la Maica Domnului si Mântuitorul nostru, imi pun nădejdea!

Dumnzeu sa va ajute! Sfinte Părinte si Mare Mucenice Efrem, roaga-te lui Hristos Dumenzeu, pentru tamaduirea sufletelor si a trupurilor noastre!