Ana Maria: Tin sa precizez si eu doua minuni pe care le-a infaptuit Sfantul Efrem pentru mine zilele trecute.

Buna seara, tin sa precizez si eu doua minuni pe care le-a infaptuit Sfantul Efrem pentru mine zilele trecute. Una dintre ele este legata de o durere acuta de ficat pe care am resimtit-o doua zile la rand, insa durerea era atat de mare incat abia puteam sa mai pasesc. Am pus aceasta durere pe seama oboselii acumulate la serviciu si a unor framantari pe plan personal, insa durerea resimtita era foarte mare. Intr-o dupa amiaza, dupa ce am plecat de la serviciu am mers la biserica Radu-Voda sa ma rog Sfantului sa ma ajute legat de omul cu care doresc sa-mi intemeiez o familie. Pe drumul de intoarcere de la biserica durerea de ficat era destul de mare, mergand cu greutate spre casa si atunci m-am rugat Sfantului sa-mi treaca durerea si acelasi lucru l-am facut si acasa, dupa ce am citit acatistul Sfantului legat de o anumita framantare pe care o am in plan personal legat de omul pe care mi-l doresc alaturi si la care ma rog Sfantului din tot sufletul sa aiba ingaduinta sa ma ajute.

Dupa ce am terminat de citit acatistul, am inceput sa plang si sa-i spun Sfantului ca practic aceasta durere pe care o am este rezultatul greutatilor si a framantarilor prin care eu si mama trecem de 2 ani de zile. Seara a trecut, iar incepand de a doua zi, durerea a disparut, fara a mai avea probleme. Acesta cu siguranta a fost raspunsul Sfantului si ajutorul Lui.

O alta minune s-a petrecut la locul de munca, atunci cand un telefon neasteptat a rezolvat o anumita problema profesionala. Este vorba de o doamna care avea de achitat un debit restant la o companie de telefonie, am stabilit cu dansa un acord de plata iar dupa o ora, ma suna si imi spune nervoasa, ca nu va mai achita nimic. Eram suparata si deznadajduita insa desi nu m-am rugat Sfantului pentru acest lucru, considerand ca sunt alte lucruri, mai imporante, pentru care intr-adevar trebuie sa te rogi, chiar si asa, Sfantul m-a ajutat.

Tin sa precizez ca de cateva zile am pe birou o iconita cu El si am simtit ca este langa mine. A doua zi, doamna respectiva, imi da un telefon neasteptat si imi vorbeste ca si cum discutia de cu o zi inainte nu avusese loc, si imi spune ca a achitat si imi ofera chiar si numarul de chitanta. Atunci am simtit foarte clar ajutorul Sfantului desi nu ma rugasem special pentru acest lucru. Sfantul Efrem este grabnic ajutator si sa ii multumim pentru ajutorul primit si sa ne rugam cu incredere ca ne va asculta ruga