Ana Maria: Revin către dumneavoastra. cu o nouă mărturie referitoare la minunile pe care Bunul Dumnezeu..

Revin către dumneavoastra. cu o nouă mărturie referitoare la minunile pe care Bunul Dumnezeu, Sfantul Născătoare de Dumnezeu Fecioara Maria, dimpreună cu Sfinții mei dragi, Sfantul Efrem cel Nou, Sfantul Nectarie și Sfantul Spiridon le-au făcut în viața mea.
Ca urmare a unor nedreptați întâmpinate la locul de muncă, mă tot consumam pe interior, nu mai dormeam bine noaptea, eram mai mereu tristă ; imediat mi-am adus aminte de Sfinții mei dragi, Sfantul Efrem cel Nou, Sfantul Nectarie și de Sfantul Spiridon. La începutul lunii ianuarie am început acatistul Sfantul Efrem cel Nou iar ajutorul NU a întârziat să apară, nedreptatea transformându-se în bucurie!
Apoi, aveam nevoie urgentă de un medicament (pentru o perioadă) iar Sfinții mei dragi au mijlocit iar pentru mine către Bunul Dumnezeu și Fecioara Maria, reușind a găsi calea pt a obține ce doream. Cred că nu voi ști niciodată cum să le mulțumesc îndeajuns Bunului Dumnezeu, Născătoarei de Dumnezeu Fecioara Maria și Sfinților mei dragi pentru tot ajutorul oferit și pentru toată grija pe care mi-o poartă.