Ana Maria: Mulțumesc Sfântului Efrem pentru tot.

Mulțumesc Sfântului Efrem pentru tot. Am născut un copil prematur de doar 1.4 kg cu intestinele perforate mai mult mort decât viu. Dar m-am rugat Lui și rugile au fost ascultate. Am stat 6 luni internata cu el într-un spital de copii din București neavându-ne decât unul pe celalalt. Omul care ar fi trebuit sa ma sprijine a preferat sa se îndepărteze decat sa îmi fie umăr de sprijin și am continuat sa ma rog Sfântului Efrem cerându-i sa mi-l lase sa îl cresc. Acum copilul are o boala incurabila, genetica, pe care trebuie sa o înfruntam toată viata dar măcar îl am. Și îl am datorita rugilor Sfântului și Maicutii Domnului. Odată, când eram în spital într-o rezerva a intrat un „doctor” la care m-a întrebat cum sunt, iar eu nu am știut ce sa răspund, El m-a liniștit spunând ca o sa fie bine mami, a zâmbit și a ieșit, dar nu l-am mai găsit pe acel doctor niciodată pentru ca după 4 ani m-am angajat în acel loc tot datorita Sfantului Efrem.

Eu și în ziua de azi cred cu tărie ca acel doctor a fost Sfântul Efrem, de fapt sunt sigură de asta. Asa blajin, asa cald și asa frumos îmi păru acel doctor de parca era un Sfânt. În perioada aceea citeam cartea,”Minunile Sfântului Efrem” Au urmat ani în care Sfântul mi-a călăuzit pașii prin viata și mie și fiului meu. Și ma rog Sfântului Efrem sa fie lângă noi mereu și sa se roage Domnului Dumneu pentru noi. Și îmi doresc ca într-o zi sa am ocazia sa ajung la Nea Makri sa ii mulțumesc pentru tot. Rugati – va Sfântului Efrem ca el vine în graba și va ajută.

Numele copilului meu îl pusesem înainte, fără sa știu ca o sa ajung într-un spital unde era plin de icoane cu Sfantului Efrem iar capela spitalului hram era Sfantului Efrem. Prin urmare Dumnezeu m-a dus exact acolo unde trebuia sa ajung.. Iar Sfantului Efrem mi-a fost doctor de suflet. Mulțumesc ca am avut ocazia sa povestesc asta. Ma umple de bucurie sa știu ca am un Sfant care va sta lângă fiul meu și îl va călăuzi.