Ana Maria: Imi doream sa ajung inca o data in Tara Sfanta..

Numele meu este Ana Maria si as vrea sa va povestesc o minune pe care Sfantul meu drag, Sfantul Efrem a realizat-o cu mine.

Imi doream sa ajung inca o data in Tara Sfanta, Israel, si de fiecare data cand sunam pentru a gasi loc, mereu mi se raspundea ca, din pacate nu mai sunt locuri. In dezamagirea mea, in ajunul Craciunului am mers la bisericile sfintilor mei dragi, la Biserica Sfantului Mina, Sfantului Spiridon si la Manastirea Radu Voda (unde se gasesc Sfintele moaste ale Sfantului Nectarie de la Eghina si ale Sfantului Efrem cel Nou de la Nea Makri) pentru a ma linisti prin rugaciune.

La fel si in noaptea de Revelion, am mers la Manastirea Radu Voda, la slujba de la miezul noptii, rugandu-I pe sfintii mei dragi sa mijloceasca pentru mine catre Iisus si catre Maica Donului, sa-mi deschida cararile catre Tara Sfanta. La cateva zile dupa anul nou, intr-o noapte, m-am visat singura si suparata, intr-o gara, cu multe valize langa mine, iar pe valizele mele era cartea Sfantului Efrem. Pe moment nu am inteles visul, dar la numai 2 zile distanta de acest vis, Bunul Dumnezeu le-a ascultat rugaciunile Sfintilor mei dragi si m-a ajutat sa-mi gasesc un ultim loc in pelerinajul din Israel din acest an.

Ii multumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului si Sfintilor mei dragi pentru ajutorul primit.