Ana Maria: Cu întârziere, mărturisesc minunile Sfântul Efrem cel Nou…

Cu întârziere, mărturisesc minunile Sfântul Efrem cel Nou…
Am un astm alergic care îmi provoacă reprize de tuse deranjante toamna și primavara (am ajuns să folosesc și un inhalator de mai multe ori pe zi, pe lângă pastilele prescrise de medicul pneumolog, dar crizele persistau (chiar dacă am făcut și analize mai amănunțite și am cerut și părerea unui alergolog și a altui pneumolog). Din luna februarie am început să mă dau cu ulei de la Sfântul Efrem, cu mir de la Sfântul Nectarie și deși este începutul primăverii abia, starea mea este foarte bună, este primul an, din 2018, când nu tușesc deloc în această perioadă a anului.
M-a ajutat să îmi rezolv problema cu dantura și să depășesc teama vizitei la dentist. De fiecare dată l-am simțit lângă mine și am reușit în 2 săptămâni să îmi tratez infecția ce inițial nu ceda cu antibiotice, dar și faptul că domnul doctor a putut să mă primească printre programările pe care le avea deja.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, a Maicii Domnului și a sfântului meu drag, Efrem, am reușit susținerea inspecției speciale pentru acordarea gradului I în învățământ.
Mare ești Doamne și minunate sunt lucrurile Tale! Nici nu mai îndrăznesc să cer altceva, știe Domnul mai bine ce îmi este de folos pentru mântuire. Slavă și mulțumire pentru tooot!