Ana: De atunci nu mai am liniște, dacă ați putea să-mi dați un sfat și mare nevoie să ne pomeniți în rugăciunile dumneavoastă.

In primul rând vin prin a-mi cere iertare în fața Dumneavoastra pentru deranj și pentru timpul pe care vi-l răpesc citindu-mi aceste rânduri. Este prima dată când scriu și cer acest lucru pe rețelele de socializare. Suntem creștini ortodocsi respectăm rânduiala bisericească pe cât putem , nu zic acest lucru ca o laudă ci ca simplu fapt că trebuie să vă marturisesc un lucru, iar nu știu dacă fac bine. În anul 2018 am rămas însarcinată după 13 ani de așteptări acest lucru sa întâmplat când nu mai aveam nici o fărâmă de speranță. Pot spune ca această veste avenit la pachet cu următoarea ,,sarcină cu risc,, Eram în același timp si fericită și disperată o colega a venit la mine într-o dimineața și mi-a adus o sticluța mica cu ulei sfințit de la Mănăstirea Nea Makri a fost prima dată când am auzit de acest Sfânt spre rușinea mea și o carte despre minunile și viața sfântului.
Cum e omul la disperare citește și face orice ,am citit acatistul sfântului și m-am tot uns cu ulei.
Cu îngăduința domnului am adus o pe lume pe Sofia-Gabriela in 4 iunie 2019. Așa ca cel mai mare păcătos nu m am mai rugat sfântului de atunci. Vă spun cu toata sinceritate l-am visat acum în post pe Sfântul Efrem, mi-a zis ceva nu îmi mai aduc aminte ce mi-a zis doar îi rețin cum zâmbea. De atunci nu mai am liniște, dacă ați putea să-mi dați un sfat și mare nevoie să ne pomeniți în rugăciunile dumneavoastă.