Ana Craciun: As dori tare mult sa fac cunoscut ajutorul primit de la Sfatul Efrem..

Buna ziua , As dori tare mult sa fac cunoscut ajutorul primit de la Sfatul Efrem , in speranța că și alți nevoiași vor incepe sa creada in puterea Sfântului .

Povestea mea începe cam așa :

In urma cu 2 ani , am rămas însărcinată , la controlul de confirmare a sarcinii , doctorul ne – a spus că vede ” ceva ” ( un edem ) care ar putea însemna că ceva nu este in regula cu bebelușul, dar tot o data ne-a spus și că i s-a mai întâmplat să se înșele iar acel „ceva” să dispară până la următorul control și așa ne-a programat peste o săptămână să vadă dacă ” ceva-ul ” a dispărut . Povestindu-i ceea ce ne – a spus medicul unui coleg de munca ( pe care Sfântul Efrem l- a ajutat sa depășească multe obstacole) mi – a spus să mă rog Sfântului Efrem, că acesta mă va ajuta negreșit. Nu știam prea multe despre Sfântul Efrem, de fapt nu știam nimic, însă m – am rugat Lui , Lui și Sfintei Fecioare Maria , m – am rugat ca la următorul control , doctorul sa nu mai vadă acel ” ceva ” și bebelușul sa fie bine ! Așa s – a și întâmplat, Sfântul Efrem și Maica Domnului ne – au ajutat și totul a fost bine atât la control cât si bebelușul.

După nastere, datorita faptului că nu am reușit să alăptez, am suferit o depresie , pe care am reușit să o depășesc tot cu ajutorul colegului meu , care de data aceasta mi – a dăruit o carte despre minunile Sfântului Efrem , citind cartea am inceput sa mă rog zi de zi Sfântului , iar cu ajutorul Lui am reușit să depășesc și acest episod.

De atunci îl considerăm pe Sfântul Efrem protectorul familiei noastre , îi mulțumim și ne rugăm zilnic Lui, sa ne ajute și să fie alaturi de noi mereu ! Mulțumesc mult pentru posibilitatea de a va povesti cum ne – a ajutat și ce însemnă Sfântul Efrem pentru noi!! O zi frumoasă.