Ana:

Vin și eu cu o mărturie, despre ajutorul pe care l-am primit de la Sfantul Efrem și Maicuța Domnului. La sfârsitul lunei martie am rămas fără lucru.Țin să precizez că lucrăm în Italia și bătrîna pe care o îngrijeam a murit, avea 101 ani. Acest lucru s-a întîmplare exact in perioada cînd în Italia era pandemia virusului coronavirus. Trebuia sa fac documentele pentru șomaj, dar toate centrele unde trebuia să depun documentele erau închise.Toate practicile trebuiau depuse on-line. M-am rugat mult la Sfintul meu drag să mă ajute să pot face ceva.

Sfântul meu drag m-a ajutat și am găsit o persoana care lucra în domeniu și în două zilele am depus documentele și după două săptămâni am primit răspunsul pozitiv. Alta problemă, vroiam să plec acasă în România dar de două ori mi-au fost anulate zborurile, știți cum era în perioada aia, toată lumea era speriată de nenorocitul de virus.

M-am rugat la Măicuța Domnului, la Sfântul Efrem să mijlocească la Bunul Dumnezeu să mă ajute sa ajung acasă cu bine. Nu a durat mult și cînd nici nu mă așteptam a apărut o afazie și am putut veni acasă cu bine. In țară am avut probleme cu dosarul meu de pensionare, iar m-am rugat la Sfintul Efrem și la Măicuță Domnului și m-au ajutat și am putut să rezolv totul. Fiica mea era însărcinată și trebuia să nască și Sfântul Efrem și Măicuța Domnului au ajutat-o și a trecut totul cu bine și a născut un băiețel sănătos și se simt f bine amandoi.

Mulțumesc Bunul Dumnezeu că a ascultat rugăciunile mele și nu m-am abandonat pe mine netrebnica și păcătoasa. Mulțumesc deasemenea Măicuței Domnului pentru tot ajutorul dat și mulțumesc deasemenea Sfintului Efrem pentru că de cite ori i-am cerut ajutorul mereu m-a ajutat .