Alle: Sfantul Mare Mucenic Efrem, este un adevărat făcător de minuni şi grabnic ajutător!

Cu glasul meu către Domnul am strigat, cu glasul meu către Dumnezeu, şi a căutat spre mine! ”

Slavă Domnului nostru Iisus Hristos, slava Preacuratei Născătoare de Dumnezeu şi tuturor sfinților! Slavă şi mulţumire sfântului mare între mucenici Efrem Cel Nou! Aş dori să fac o mărturisire drept mulţimire adresată Sfântului Efrem pentru binefacerile primite! Timp de două luni şi jumătate, sau poate şi mai bine, am avut o durere inexplicabilă care mă agasa atât fizic cât şi psihic. Vizitasem o gamă de doctori, căutasem răspuns în diverse părţi, dar, totul fără nici un rezultat. Mai mult de atât, tratamentele pe care le luasem nu aveau nici un efect asupra mea, ba chiar mai mult, îmi scorneau mai rău durerea.

Mă îndreptam cu paşi mărunţi spre deznădejde. Nu mai puteam munci, nu mai puteam gândi. Începusem să mă rog, Domnului Nostru Iisus Hristos şi Preacuratei Sale Maici. Vizita la ultimul doctor mi-a confirmat faptul că aveam un,, Început de hernie de disc „. Mă mai liniştisem puţin, dar, durerea tot nu dispărea. Am hotărât, luând binecuvântare de la duhovnic să fac acatistul sfântului Efrem! Mare mi-a fost mirarea că, după 3 zile de citit, durerea mă lăsase ca prin minune! Era o adevărată minune a Sfântului! Simţeam ajutotul lui, însă, cu toată acestea am continuat să mă rog, de teamă să nu înceapă din acea durere, şi să nu fie vre-o amăgire din partea mea.

Pot să spun cu mulţumire, că și în clipa de faţă, la foarte mult timp după terminarea acatistului că acea durerea nu a mai apărut! Credeţi şi nu deznădăjduiţi! Sfantul Mare Mucenic Efrem, este un adevărat făcător de minuni şi grabnic ajutător! Orice rugăciune, oricât ar fi de mică, spusă din inimă, Sfântul o primeşte, și vă ajută!