Alina: În urma cu o săptămână soțului meu avea o stare generala proasta, tuse și simptome de raceala .

În urma cu o săptămână soțului meu avea o stare generala proasta, tuse și simptome de raceala . Doua zile am insistat sa accepte testul rapid, care a confirmat prezenta virusului Covid 19. Am început imediat tratamentul medicamentos si am început sa ma rog mai cu stăruință sa ma rog la Maicuta noastră, la Sfantului Efrem , la Sfantului Nectarie, Cuvioasa mea draga – Paraschiva si la sfinții mei dragi (pe care ii port în rugăciune în fiecare zi ). Ma rugam ca starea sa nu se agraveze sa ii dea putere si rabdare sa ducă boala si ca fetita si eu sa nu ne îmbolnăvim.
Au trecut 9 zile de la debutul simptomatologie si ii dau Slava lui Dumnezeu, Maicutei si prietenilor mei sfinți ca pana acum tusea a cedat chiar dacă stările lui difera de la o zi la alta si vom fi ajutați sa depășim aceasta perioada grea pentru fiecare . Eu si fetita suntem încă bine, si avem nădejde ca Doamne nu ne va lasa. Nu am cuvinte sa ii mulțumesc si Sfantul Efrem ca după ce mi-am îndreptat rugaciunea către el sa îmi vina si rezultatul testului meu, în 2-3 secunde a întrat mesajul mult așteptat.
Tot el îmi da liniștea în clipele de anxietate, panica si neliniște. Nadajduiti si rugați-va ca Maicuta Domnului si sfinții sunt lângă noi și ne aud ( sfatul unui părinte drag sufletului meu ) . Domnul sa va ocrotească pe fiecare în parte.