Alexandra: Slava ție, Sfinte Efrem cel Nou, slava Domnului !

Doamne ajuta, dragi creștini! Am mai scris, acum câteva luni despre o minune pe care Sfântul Efrem cel Nou a făcut-o pentru mine și nu ii sunt vrednica sa ii mulțumesc. Vreau sa împărtășesc cu voi o alta minune pe care dragul nostru Sfânt mi-a dăruit-o.

În urma cu câteva săptămâni, doi bătrânei dragi mie s-au stins la câteva zile distanta unul de celalalt. (Fac o paranteza pentru a înțelege mai bine :bunicul meu s-a stins în luna mai a anului trecut și de atunci ma rog Sfântului sa îmi spună unde este sufletul bunicului meu și dacă este bine.. La fel cum mi-a spus și despre strabunica)

Într-o seara am simțit nevoia sa ma rog Sfântului Efrem cel Nou. De ce? Nu știu. Pur și simplu simțeam ca trebuie sa ma rog lui. În acea noapte am visat cum urcam niște scări foarte curate si lungi(în lungime, nu lățime). Acele scări duceau către niște porți frumos împodobite și strălucitoare. (Țin sa va menționez ca aces vis l-am avut la aproape 40 de zile de la moartea celor doi bătrâni.) Privind înainte am văzut ca cei doi bărbați care au murit erau la câteva scări distanta unul de celalalt, amândoi mergând spre acele porți. (numărul scărilor fiind numărul zilelor între mortile lor). Unul dintre ei era îmbrăcat tot în alb imaculat, semn ca a murit împărtășit iar celalalt era îmbrăcat în haine obișnuite.(cel din urma a murit din cauza virusului acesta blestemat și nu a apucat sa se bucure pentru ultima data de Sfanta Euharistie )

Cel dintâi, îmbrăcat în alb, a vrut sa ma lase sa trec înaintea lui dar un Înger al Domnului nu mi-a permis și mi-a făcut semn sa ma uit în sus. Sus, în spatele porților era dragul meu bunic care, cu lacrimi de bucurie în ochi mi-a făcut cu mana și mi-a spus ca este fericit. (nu am apucat sa îl revăd înainte de moarte)

Asa dar, iubiți creștini, rugați-vă neîncetat cu credință și toate cererile bune vi se vor împlini. Slava ție, Sfinte Efrem cel Nou, slava Domnului !

Dumnezeu sa va bucure!