Alexandra: Sfantul Efrem cel Nou este un foarte bun prieten..

Din cauza păcatelor si multelor probleme din viata mea nu am apucat sa spun cat de mult Sfantul Efrem m-a ajutat. In anul 2012 intr-o perioada grea (Nu stiam ca este începutul calvarului) l-am cunoscut pe Sfântul Nectarie. la orice pas găseam o carte despre el deși eu nu mergeam atunci la biserica constant. La puțin timp într-o mare încercare un coleg de munca credincios, mi-a dăruit cartea lui cu acatiste si paraclis al Sfantului Efrem si inca ceva ce atunci nu am prețuit: o mica evanghelie cărticica in care este poza Maicii Macaria si icoana Sfantului Efrem cu o bucățică de vesmant.

Imi doream copii ca si sotul meu dar veste ca mătușa soțului meu si mama sunt bolnave de cancer la san in acelasi timp m-a doborât. Mama a trecut la Domnul, am avut multe probleme din partea familiei, multe injurii, amenintari de cand m-am apropiat de El de 3 ani tata se lupta cu ciroza si zilnic ma rog pentru el la sfintii mei dragi.

Acum stiu ca Sfantul Nectarie a fost mereu langa minendar stiu ca Bunul Sfânt Efrem m-a ajutat in starile mele de deznădejde și depresie. Multe necazuri am avut si Sfinții mei ca si Sfânta Parascheva, Sfantul Dimitrie Izvoratorul de Mir, Sfantul Dimitrie cel Nou, Sfantul Antonie cel Mare au fost lângă mine.

Sfantul Efrem cel Nou este un foarte bun prieten, cand ii cer ajutorul mereu e alaturi. El l-a adus pe sotul meu spre biserică, am uitat sa mentionez ca tot cu ajutorul lor am terminat Facultatea de Teologie Ortodoxă și sunt pe drumul cel bun cu ajutorul lor.

Multe as avea sa povestesc sa nu ezitați să le cereți ajutorul. Sfinții sunt vii, mereu langa noi. Acum ne rugam la Bunul Dumnezeu si Sfinții Sai sa ne dăruiască un copil si sa ne ajute si sa adoptăm 2 frați. Imi cer iertare sfinte drag….sfinților dragi ca nu am mărturisit mai devreme. Slava Tie Doamne pentru toate.