Alexandra: Am pierdut o sarcina la aproximativ 6 luni, din cauza unor probleme congenitale, aproape incompatibile cu viata.

Am pierdut o sarcina la aproximativ 6 luni, din cauza unor probleme congenitale, aproape incompatibile cu viata. Cea mai mare tragedie din viata mea. La scurt timp, a decedat si bunica mea de suflet si cea care m-a dus prima oara la manastirea Radu Voda. Cazusem imediat intr-o depresie extrem de urata. Si mahnire. Dezamagire!
O vecina aflase de asta si intr-una din zile mi-a dat o carticica a Sfantului Efrem, Tamaduitorul celor cazuti in depresie. Simteam ca nu mai am ce face pe lumea asta, si mi-am spus ca ce rau imi poate aduce daca o citesc.
Am inceput sa o citesc, am aflat ca la manastirea Radu Voda din capitala se afla o parte din moastele sale. Impreuna cu Sfantul Nectarie.
In scurt timp, am inceput sa reusesc sa dorm noaptea, ceea ce devenise strain mie. Si am citit, am citit, m-am rugat, m-am rugat si lui Dumnezeu, pentru un copil sanatos.
Am inceput sa merg la Sfantul Maslu, timp de 9 vineri. A9a vinere, am facut un test de sarcina…frica si bucurie in acelasi timp. Eram insarcinata! Sarcina am dus-o greu din punct de vedere psihic, insa am continuat cu Sfantul Maslu si rugaciuni la Sfantul Efrem, al Sfantului Nectarie si Sfantului Stelian Paflagonul, ocrotitorul copiilor, de care am aflat ulterior.
Datorita sfintilor mei de suflet, am naacut un baiatel sanatos, care ne-a umplut viata si ne-a alinat durerea, mie si sotului meu. Cand simt frica, deznadejde, ganduri tulburatoare, citesc Paraclisul Sfantului Efrem, care imi si place mai mult ca Acatistul. Imediat ma linistesc! Pacea care se instaleaza in mintea si sufletul meu este de nedescris!
Dumnezeu este mare, Dumnezeu mi-a mai dat o sansa! Iar cu puterea pe care le-a dat-o sfintilor mei de suflet, si ocrotirea Maicii Domnului, am reusit sa merg mai departe si sa ma ridic din cea mai adanca „groapa” din viata mea.
Cuvintele de multumire au fost, sunt si vor ramane pe vecie de prisos, in a-mi arata recunostiinta!
Doamne ajuta! Se poate!