Alexandra: Nu despre o minune este vorba sau poate este o minune ca am luat cunstinta de Sfantul Efrem cel Nou

Nu despre o minune este vorba sau poate este o minune ca am luat cunstinta de Sfantul Efrem cel Nou, de care am multa si mare nevoie, pentru ca Dumnezeu lucreaza numai el stie cum, pe ce cai sa te indruma.
Moastele si vesmantul Sfantul Mare Mucenic Efrem cel Nou se afla in Dobrogea, Judetul Tulcea la Manastirea cu hramul Sfantul Efrem cel Nou si Sfantul Cuvios Dionisie cel smerit sau Exiguul, Sfant pentu merite, deosebit de intelept, nascut in Dobrogea, care are ziua de pomenire in 1 septembrie cand incepe calendarul bisericesc pentru ca el a fost cel ce a stabilit ca numarotarea anilor sa inceapa de la Nasterea Domnului Iisus Hristos.In biserica in dreapta este icoana hramului cu cei 2 sfinti importanti fiecare in felul lui.
Manastirea a fost tarnisita in 1 septembrie 2022, este de maici deosebit de frumoasa si se afla in zona Cheilor Dobrogei si a Manastirii Pestera Sfantul Ioan Casian. Am vizitat cina pe 10 decembrie 2022. Slava lui DUmnezeu. Este frumoasa, smerita, ingrijita, plina de har, nu ezitati sa o vizitati, aveti ce vedea, cui va ruga cu siguranta si multe de inteles si constientizat. Slava lui Dumnezeu.