Alexandra: Incep prin a-I cere iertare Sfantului Efrem pentru ca abia acum am ajuns sa dau marturie despre minunile lui

Incep prin a-I cere iertare Sfantului Efrem pentru ca abia acum am ajuns sa dau marturie despre minunile lui, cu toate ca El este aproape de noi de atata vreme si ne asculta grabnic toate cererile.

Prima oara am auzit despre Sfantul Efrem in 2015 de la parintele meu duhovnic care m-a sfatuit sa ma rog la Sfant pentru a-mi gasi un sot si a intemeia o familie. Mentionez ca pana la momentul respectiv, toate relatiile din viata mea au fost toxice, pline de durere si sincer imi pierdusem speranta ca exista cineva potrivit si pentru mine. Insa, in 2018, desi credinta mea era slaba si rugaciunea prea putina, Sfantul Efrem a facut o mare minune pentru mine si mi l-a trimis pe prietenul meu pe care l-am cunoscut la sfintirea unei biserici cu hramul Sfantului. De atunci suntem impreuna si prietenia noastra a devenit cea mai frumoasa, sincera si autentica relatie din viata mea. La un an distanta, m-a cerut in casatorie la manastirea Sfantului din Nea Makri, iar acum Sfantul Efrem a devenit Sfantul Nostru protector.

Ii multumim Sfantului pentru tot ajutorul si il rugam sa ne ierte pentru ca nu suntem indeajuns de recunoscatori si sa ne ajute sa ne intemeiem familia pe care ne-o dorim.