Aida: Nu o dată am fost ajutată de bunul Sfânt Efrem, însă i-am promis, după ultima situație în care aveam nevoie de lămuriri, că voi da și eu mărturie.

Nu o dată am fost ajutată de bunul Sfânt Efrem, însă i-am promis, după ultima situație în care aveam nevoie de lămuriri, că voi da și eu mărturie.
Mă rugam cu vorbele mele pentru un răspuns. Aveam nevoie să știu în ce direcție să o apuc legat de o persoană care a apărut în viața mea; dacă să fac ceva în această privință sau să mă opresc. M-am rugat pentru un răspuns clar și rapid, iar când am terminat de gândit aceste cuvinte, primesc un mesaj de la o prietenă, legat exact de această situație. Mesajul ei era mai mult decât clar, era întocmai răspunsul la dilema mea, deși pe ea nu o întrebasem aceste lucruri, pur și simplu așa a simțit să îmi spună. Mi-a fost foarte limpede că rugăciunea mea fusese ascultată imediat!
Sfântul Efrem este întotdeauna în viața mea și mă asigură de acest lucru apărând constant în locuri în care ajung: intru într-o biserică și icoana lui mă așteaptă acolo, merg pe stradă și văd brusc o carte de rugăciuni adresate Sfântului, mă rog și îi simt prezența efectiv lângă mine, chiar dacă niciodată nu l-am văzut în vis, îmi răspunde cu dragoste la orice rugăciune, de regulă în scurt timp. Stând alături Sfântul Nectarie, Sfântul Spiridon, Sfânta Xenia din Petersburg și mulți alți sfinți care se roagă pentru noi împreună cu Maica Domnului, Sfântul Efrem cel Nou este prietenul de nădejde al tuturor, la care îmi îndrum cu drag familia și prietenii să apeleze mereu! I-am simțit dragostea! Vă doresc să vă lăsați în grija sa și să aveți încredere că vă iubește!