Adriana: Revin cu alta marturie, cu minuni pe care Sfantul Efrem cel Nou le face in viata mea.

Revin cu alta marturie, cu minuni pe care Sfantul Efrem cel Nou le face in viata mea. Trecem printr-o perioada grea in familie din punct de vedere material, lucreaza doar sotul meu si sunt multe cheltuieli si facturi care bat la usa. L-am rugat sa ne ajute si sa inmulteasca veniturile sotului meu ca sa putem sa ne descurcam.

Si, acum cateva minute, m-a sunat sotul si mi-a zis” asa de bine mi-a mers azi ca am reusit sa fac toti banii ca sa platesc chiria la masina”. Mi-a venit sa plang si sa zambesc in acelasi timp pentru ca am stiut ca e darul Sfantului Efrem! Ce repede vine in ajutorul nostru!

Multumesc, Sfinte Efrem pentru tot ce faci pentru noi! Si acum 2 saptamani eram iar stramtorati cu banii si tot Sfantul Efrem ne-a ajutat si i-a trimis sotului un client bun care i-a lasat mult mai mult decat trebuia sa plateasca.

Si astea nu sunt singurele minuni facute de Sfantul Efrem in viata mea. Sfantul ma ajuta in multe situatii si e tot timpul langa mine. Multumesc, Sfinte Efrem pentru tot ajutorul. Slava lui Dumnezeu pentru toate! Rugati-va Sfantului Efrem si veti simti caldura si ajutorul lui!