Adrian: Îmi cer iertare de la Sfantul Mare Mucenic Efrem ca am promis ca voi împărtăși minunile și ajutorul lui tot timpul.

Îmi cer iertare de la Sfantul Mare Mucenic Efrem ca am promis ca voi împărtăși minunile și ajutorul lui tot timpul. De o lunga perioada de timp nu am mai făcut-o. Am avut atîta de mult ajutor din partea Sfântului incit nici nu mai țin minte sa povestesc totul acum. Îmi cer scuze Sfantului. Voi încerca să enumăr citeva din minunile și ajutorul sfintului care este tot timpul linga mine și ma ajuta. Ii simt tot timpul prezenta lui linga mine. La orice nevoie problema o am ii cer ajutorul sfintului și imediat primesc ajutor. Este foarte prezent în viata mea și ma ajuta la tot pasul.

Ma ajutat să-mi găsesc jumătatea pe care o cautam. Am avut un proces la care am pierdut mult și ma ajutat sa trec cu bine. Am pierdut ceva nu găseam și după scurt timp am găsit. Era într-un loc unde eu îl pusesem căutasem acolo nu era mam rugat la Sfantul Mare Mucenic Efrem iar când m-am întors si am cautat din nou am văzut ca era acolo nu știu cum a apărut.

Eu locuiesc și lucrez în străinătate. O persoana cunoscută și apropiata mie în trecut ma anunțat ca vine în excursie în orașul în care locuiesc . M-am rugat la Sfantul Mare Mucenic Efrem sa nu ma întâlnesc cu acea persoana căci nu prea voiam sa ne vedem din anumite motive personale. Acea persoana a venit în excursie mia telefonat când a ajuns mia cerut câteva sfaturi și îndrumări despre circulație și obiective turistice de vizitat dar nu a pomenit nimic ca ar dori sa ne vedem. Ceea ce sa întâmplat nu ne-am văzut

O alta minune dea Sfantului a fost atunci când am avut de dat un examen . Erau 800 de întrebări trebuia sa răspund la 45 din 50 . Menționez ca am răspuns la 50 din 50 . Nu mia venit să cred . Înaintea examenului m-am rugat la sfint sa ma ajute sa trec. Când am văzut întrebările nu-mi venea a crede cit de ușoare erau. Mulțumesc frumos Sfantului Efrem pentru tot.

În urma unei ridicaturi am avut o durere foarte mare de spate care ma și speriat foarte tare. Câteva zile deabea am putut sa merg. Nu mai spun ca nu puteam sa ma aplec sau sa mai ridic ceva . Eram și speriat și înspăimântat în același timp . M-am rugat la Sfantul Mare Mucenic Efrem, la Sfanta Paraschiva de la Iași, la Sfantul Nectarie și durerile m-au lăsat .

Multe și nenumărate sint minunile Sfantul Mare Mucenic Efrem. Acestea sint câteva din nenumăratele minuni care Lea făcut cu mine .

Mulțumesc frumos pentru tot Sfinte Mare Mucenice Efrem.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *