Carmen: Revin veșnic recunoscătoare Preasfintei Nascatoarei de Dumnezeu și sfinților mei dragi, Sfântul Efrem cel Nou și Sfântului Nectarie.

Revin veșnic recunoscătoare Preasfintei Nascatoarei de Dumnezeu și sfinților mei dragi, Sfântul Efrem cel Nou și Sfântului Nectarie. Fiind în vacanța, am plecat o duminică cu familia la munte. Când plec undeva obișnuiesc să încredințez totul Sfântului Efrem cel Nou. El ne-a dus cu bine la munte, el ne-a salvat de la grav accident.
Am plecat pentru o săptămână din țară, iarăși am încredințat sfantului aceasta vacanță. Când am plecat, pe autostrada Soarelui, cauciucul din spate a făcut explozie, deși a fost făcut „varza” totul a fost ca la o simpla pana de cauciuc.

Am parcat pe dreapta, și cum am constatat ca, cricul nostru nu funcționa bine am încercat sa oprim o mașină sa ne ajute. Cum nu oprea nimeni, mi-am chemat „prietenul” in ajutor, după 10 minute a oprit o mașină de Dolj, oameni deosebiți cărora le mulțumesc și cu aceasta ocazie pentru ajutorul dat. Am ajuns cu bine în Bulgaria, dar după 3 zile, nepotica mea s-a simțit rău (vomita, diaree, temperatura). M-am rugat Sfântului Efrem cel Nou, am dat-o cu ulei de la Sfântul Nectarie si pana seara nu a mai avut nimic. Slava lui Dumnezeu pentru tot! Slava tuturor Sfinților pentru ajutor la nevoi și încercări! Va iubesc, va preamaresc și va mulțumesc! Bucurie sfânta tuturor!