Dr. RI: Cu ajutorul Domnului suntem sanatosi.

Cu ajutorul Domnului suntem sanatosi. Vreau sa multumesc din toata inima Sfantului Efrem de la Nea Makri pentru indelungul si marele ajutor ce l-am primit. In luna ianuarie a acestui an am avut de trecut 25 examene.! Doar cu ajutorul Sfantului Efrem cu rugaciuni si Acatistul, examenele au fost luate. Fiind in ultimul an era extrem de serios sa le pot lua.
A fost o mare minune cereasca, inca nu am cuvinte care sa exprime recunostinta pentru ajutorul primit.

Anul acesta in Pelerinajul la Sfantul Mormant am fost mereu si indeaproape ajutata de Sf Efrem la orice pas, mare minune a Domnului am reusit sa intram din nou la Sfanta Lumina. In Sinai la Sfanta Ecaterina, O! ce bucurie mare, in paraclisul unde creste radacina Rugului Aprins, o icoana a Sfantului Efrem Cel Nou a adus o bucurie fara margini pelerinilor.

Acum o luna a inceput sa ma doara rau in umarul drept astfel incat in cateva zile nu mai puteam misca deloc mana. Fiind medic m-am ingrozit. Alergand cu lacrimi la Sfantul Efrem,
cu rugaciuni si ulei sfintit am primit din nou ajutor grabnic de la cel mai minunat Sfant! Am simtit cum Sfantul m-a vindecat!

Am intrat in ultima sesiune. Un examen cu ajutorul Domnului l-am luat. Mai am patru examene si finalizarea licentei. Tot sufletul, gandul, inima si rugaciunea la Sfantul Efrem.

Dragostea pentru acest SFANT, bucuria, respectul si toata plinatatea inimii privindu-i Icoana ma ajuta sa merg mai departe. M-as bucura mult ca toti oamenii sa aiba mare incredere si sa-l iubeasca cu toata puterea sufletului! Maica Domnului sa ne ocroteasca!